Geen producten gevonden...

Retourneren

Retour sturen

UITVERKOOP ARTIKELEN MOGEN NIET GERUILD OF GERETOURNEERD!
 
Het kan gebeuren dat een artikel tegenvalt. Wat dan te doen?

Gedurende 14 dagen na ontvangst van het bestelde product heb je het recht de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden (bedenktijd) en het product voor jouw rekening TRACK & TRACE te retourneren.

Via de mail: [email protected] laat je ons even de track&trace code weten.

Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien het product heel is en uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en de bij het horloge of sieraad behorende kadoverpakking onbeschadigd is, e.a. ter beoordeling van Juffertje Negen.

Reeds gedane betalingen zullen binnen 8 dagen na ontvangst van de retourzending door Juffertje Negen aan je  worden terugbetaald, echter zonder vergoeding van rente en met aftrek van verzendkosten

Wij rekenen geen extra kosten voor betaling via afterpay. Echter bij het retour sturen van een deel of de gehele bestelling betaald d.m.v. Afterpay berekenen we hiervoor 5 euro administratiekosten

Retourzending dient op eigen rekening te gebeuren via PostNL in een vergelijkbare traceerbare verpakking Bubble envelop met extra bescherming van het teruggestuurde artikel,of doos. Artikelen welke niet voldoende beschermd zijn, STUREN WIJ TERUG! Je kunt het pakje terugsturen naar:

Juffertje Negen
Vischpoortstraat 20
8081ER Elburg 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »