Geen producten gevonden...

Lockdown, het voelt als een bokswedstrijd....

  • Geplaatst op
  • Door De meiden van Juffertje Negen
  • 0
Lockdown, het voelt als een bokswedstrijd....

Lockdown, het voelt als een bokswedstrijd...

Covid-19, Corona, Lockdown en boksen.
Hmmm, wij meiden van Juffertje Negen houden helemaal niet van boksen en toch voelt deze 2e en tevens verlengde lockdown als een slechte bokswedstrijd.
We hebben 2 prachtige winkels in de mooie vestingstad Elburg. Een vesting waar het normaal beregezellig is met goedgevulde terrassen, prachtige winkels en een hoop gezelligheid in de straten en bloemensteegjes.
En nu, sinds weken is de vesting een uitgestorven stad geworden. Hier en daar tref je een wandelaar of inwoner. Het lijkt wel of het spookt in de vesting.
Het voelt alsof de poorten zijn gesloten zodat niemand erin kan. Het voelt als een bokswedstrijd zonder publiek.
 
Maar wij, de meiden van Juffertje Negen in Elburg, die houden niet van boksen.
Dat zijn ondernemers, entrepreneurs, meiden, met Cor in hun schaduw, met pit. Meiden met een creatieve geest, meiden met spirit, duidelijk meiden die zich niet uit de ring laten meppen.
 
De etalages van de winkels zijn supergezellig ingericht. Feel Good etalages, miniwinkeltjes die je uitnodigen om te kijken. Laat je als bezoeker van Elburg verrassen en inspireren. Helaas maar op een paar vierkante centimeter, maar wel met de intentie om je een goed gevoel te geven. Jou als bezoeker een beetje door deze bizarre tijden te slepen. Want we doen dit met en voor elkaar.
 
De lockdown is verlengd.
Hups, een wedstrijd met verlengtijd. Naast de gezellige etalages hebben de meiden nu bedacht dat je online hun assortiment kan gaan kopen. Zo hoef je niet naar Elburg te komen, maar zorgt Juffertje Negen ervoor dat je aankopen naar jou toekomen. Kijk maar online www.juffertjenegen.nl
 
Laat je verrassen, laat je inspireren, vraag, mail of bel gerust. Iets van in de stijl #durftevragen. We knokken ondertussen nog even verder. Van de ene ronde naar de andere. Knallen, vallen en weer opstaan. Zonder KO te gaan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Powered by Lightspeed