Geen producten gevonden...
Aandacht voor elkaar pakketten.

Aandacht voor elkaar pakketten.

 

2020, een jaar waarop we wereldwijd terugkijken op een periode waarin er van ons allen iets werd verwacht, wat misschien wel onmogelijk leek.

We stonden en staan nog steeds voor uitdagingen. Een jaar waarin u als werkgever, door de ontstane veranderingen en andere verwachtingen en manier van werken van uw medewerkers moest verwachten.

2020, het jaar van Aandacht en zorgen voor elkaar.

Laten we dit jaar ook eens extra stilstaan bij uw medewerkers. Zij stonden en staan voor u, hun collega´s en misschien wel klanten klaar en van hen werd misschien soms het onmogelijke gevraagd maar ze deden het wel. Zij verdienen het om extra in het zonnetje te worden gezet en beloond te worden voor hun inzet.

Of misschien wilt u wel uw klanten bedanken! Dat zij ondanks deze omstandigheden trouw aan u zijn gebleven. Zij gaven u het vertrouwen!

Juffertje Negen heeft zich dit jaar volledig gefocust om u te helpen met bedankjes en of het nu een kleine attentie is, of een groter gebaar, Juffertje negen heeft veel mogelijkheden in huis. Laten wij u daarbij helpen... want voor ieder budget en wens vinden wij samen met u een goede oplossing.

Wij laten hier een aantal voorbeelden zien... De Prijzen variëren van 6,95 tot 9,95

Samen geven we elkaar wat meer aandacht.

Samen krijgen we Corona eronder!

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »